Installationsanvisningar

Trädgårdskiffer i murbruk

Trädgårddsten med oregelbunden, naturlig form, och oftast med naturliga kanter (huggen, råhuggen eller sågade kan förekomma på enstaka). Ytan är naturligt. Trädgårdssten har många användningsområden, både inomhus och utomhus. Trädgårdsgångar, uteplatser, skorstenar, väggar, golv, eldstäder, tak och uppfarter är några områden där trädgårdssten används ofta.

Fortsätt läsa installationsanvisningarna här.

pdfikon Installationsanvisning Trädgårdsskiffer murbruk

Trädgårdskiffer i sand

Trädgårdssten med oregelbunden, naturlig form, och oftast med naturliga kanter (huggen, råhugget eller sågade kan förekomma på enstaka). Ytan är naturligt. Trädgårdssten har många användningsområden, både inomhus och utomhus. Trädgårdsgångar, uteplatser, skorstenar, väggar, golv, eldstäder, tak och uppfarter är några områden där trädgårdssten används ofta.

Fortsätt läsa installationsanvisningarna här.

pdfikon Installationsanvisning Trädgårdsskiffer i sand

Tramp sten

Tramp sten finns i flera storlekar i rektangulär form. Detta är en vacker och mycket enkel lösning för att skapa en belagd gångväg. De kan också användas för att skapa en större uteplats, när den läggs i förband och relativt nära varandra. Det krävs ingen speciell kunskap för att lägga plattorna. De är fullt anpassade och kräver ingen form av lim/murbruk eller specialverktyg. Detta kan alla göra på ett kick!

pdfikon Installationsanvisning Tramp sten

Vildmarksbord och bänkar

Underställ för skiffer-bänkar och bord kommer nu sågade i fasta höjder. De sågade kanterna skall vara upp / ner och blir inte synliga. Ett exakt och jämnt underlag innebär att monteringen blir mer stabil, men detta kan också korrigeras med användning av kilar eller tunna plattor. Om underställen skrå-ställs (se skiss nedan) förbättras också stabiliteten.

pdfikon Minera monteringsveiledning Villmark benk og bord